Statens expert är aktiv nazist

Publicerad 27 mars 2012

http://www.folkbladet.nu/302959/statens-expert-ar-­aktiv-nazist
Läkaren Thomas Jackson som citerades som ”expert” i den statliga utredningen om apatiska flyktingbarn 2006 är numer aktiv nazist. Jackson var den enda namngivna källan i utredningen som påstod att barnen simulerade. Viktigt i sammanhanget är också att psykiatrikern Jackson aldrig hade träffat ett apatiskt barn.
Tidningen Realisten, som är Svenskarnas partis egen tidning, uppger nu att Jackson anslutit sig till deras parti som tidigare hette Nationalsocialistisk Front.
Nationalsocialistisk front var ett svenskt nynazistiskt parti som ändrat namn först till Folkfronten och sedan till Svenskarnas parti.

Journalisten Gellert Tamas har beskrivit och kritiserat statens handläggning av fenomenet med apatiska flyktingbarn. Han har hävdat att barnen är sjuka på riktigt och att det inte finns några bevis för manipulation.
Tamas har gått hårt åt såväl den statliga utredningen som regeringen. Boken ”De apatiska” hyllades av kritikerna och blev en av 2009 års mest omtalade och omdiskuterade böcker och kan varmt rekommenderas.

  1. Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar