Jackson: Jag är inte nazist

Publicerad 14 april 2012

UMEÅ Folkbladet kallade läkaren Thomas Jackson för aktiv nazist i en ledare.
Jackson dementerar detta.
– Jag är naturligtvis ingen nazist, så långt därifrån man kan komma, jag har en stark konservativ och traditionskristen övertygelse, skriver han i ett debattinlägg som publiceras i Folkbladet i dag.
Det är denna ledare som fått Jackson att reagera. Samma dag skrev även Folkbladet denna artikel på ledarsidan.
Med anledning av dessa artiklar har Jackson skrivit en debattartikel som publiceras i Folkbladets papperstidning i dag. Jackson skriver att hans medlemskap i Svenskarnas Parti var en noga genomtänkt provokation.
Här kan du läsa hans inlägg i sin helhet:

Genmäle – Medveten provokation

JAG ÄR NATURLIGTVIS ingen nazist, så långt därifrån man kan komma, jag har en stark konservativ och traditionskristen övertygelse. Jag vill alla mina forna arbetskamrater och nuvarande bekanta i Umeå ska veta detta. Jag tar så kraftfullt jag någonsin kan avstånd från alla former av totalitära ideologier
inklusive kommunism och nationalsocialism.
Mitt medlemskap i Svenskarnas Parti var en noga genomtänkt provokation för att aktualisera de tortyrliknande övergreppen som sker på de så kallade apatiska flyktingbarnen. Både Statens Offentliga utredning, undertecknad och mitt engelska läkarförbund, British Medical Association har samma inställning, vi är alla ytterst oroade att barnen används som brickor i ett spel att få asyl och att barnen därvidlag svårt skadas. Det finns en hel del som tyder på att barnen far inte bara illa, utan mycket illa och får problem med självbilden och nervös problematik av att tvingas eller uppmanas av vuxna till att spela ”tysta leken”, ”rör dig inte” och till och med sondmatas månad efter månad.
Nota bene, skyll inte detta på flyktingföräldrarna, jag själv hade kanske gjort samma sak om jag varit flyktingförälder. Huvudansvaret i dramat med de apatiska barnen ligger hos svenska systemet som inte tar till sig internationell kunskap om simuleringsdiagnostik inkl. specialvarianten tvångssimulering s.k. malingering by proxy som drabbar de apatiska barnen. Gjorde man detta hade man förstått att bästa behandlingsmetod är att skilja barnen från föräldrarna som man gjort
i Norge. I Norge har man inga problem med apatiska barn. Varje gång jag försökt framföra detta har jag blivit kallad främlingsfientlig och högerextremist – av svensk media, och nu ”aktiv nazist” av Västerbottens Folkblad.

NÄR DET GÄLLER provokationen så var det bara Expressen som tydligt skrev att mitt medlemskap i SvP är en protest mot barnmisshandeln av flyktingbarn i Sverige. All annan media, inklusive Västerbottens Folkblad passade som vanligt på att skildra mig negativt. Västerbottens Folkblad med grövsta möjliga kränkning mot en person som faktiskt offrar sin karriär för att få stopp på övergreppen. Detta i kärlek och inget annat till utsatta flyktingbarn som inte kan språket och är helt i händerna på vuxna som ibland inte ens är deras föräldrar.

Jag har nu startat en grupp som heter TVÄRFÖR – tvärpolitisk och tvärreligiös grupp för befrielse av flyktingbarn i bojor. Den hälsar alla: kristna , muslimer, judar, socialister, nationalister välkomna att kräva tillsammans att Sveriges Television skall redogöra för de två dokument jag blivit tillsänt av Engelska Läkarförbundets etiska kommitte och deras specialistläkares bedömning av grymheten i apatiska barn epidemin i Sverige. Dokument som stöttar min hållning i frågan och går tvärt emot Västerbottens Folkblad och diverse svenska landstingsläkares som av prestigeskäl vägrar redogöra för den korrekta diagnos på flyktingbarnen som är ”malingering by proxy”, simulering genom ombud. Vi har bokat domännamnet http://www.tvarfor.se och vi hoppas hemsidan är igång inom en månad. Där kan alla umeåbor som önskar information hur kampanjen går, läsa.

Mvh
DR. THOMAS JACKSON
leg.läkare, specialist i allmän psykiatri, Director European College of Psychiatry

  1. Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar