Thomas Jackson: Nu lämnar jag Svenska kyrkan

Publicerad 2013-02-19, klockan 09:54

https://www.realisten.se/2013/02/19/thomas-jackson-nu-lamnar-jag-svenska-kyrkan/

Öppet brev :Läkaren Thomas Jackson har begärt utträde ur Svenska kyrkan. Vi publicerar här hans brev i sin helhet här han motiverar sitt beslut.

Till: Svenska kyrkan
751 50 Uppsala

Undertecknad, Thomas Gustaf-Adolf Jackson begär härmed utträde ur svenska kyrkan.

Skälet är att jag anser svenska kyrkan icke längre företräder kristen tro utan istället ett naivt önsketänkande på judisk marxistisk-socialistisk-extremliberal grund där individens unika värde förlorat sin självklara centrala plats och Kristus sin position som den enda och sanne frälsaren. Kristus har av kyrkans ulvar blivit en av många gudar i en synkretistisk misch-masch. Kort och gott, kyrkan är ingen kyrka längre utan en socialbyrå utan tro som använder de yttre attributen men tomheten ekar. En primitiv gruppkonformitet med ringa abstraktionskapacitet råder.

Kyrkan som egentligen skulle vara ryggraden i ett kristet civilisationsbygge har under trolösa biskopar och socialister inom kyrkans organisation förvandlats till ett instrument för kristen kulturförstöring och sålt sin själ till framför allt islam och den judiska mosaiska religionen. Jag vet att den nuvarande ”kyrkans” väg leder bort från Gud, bort från ett kristet civilisationsbygge.

Jag kommer tills vidare att söka mig till den traditionella katolska tron. Jag kommer dock medvetet och systematiskt arbeta för att svensk nationalism skall upprätta en trogen luthersk-protestantisk kyrka ånyo och med politisk makt avskeda villolärare och falska profeter som t.ex. Helle Klein och tusentals andra ulvar i fårakläder. Ulvar som idag besitter ämbeten. Jag kommer efter detta att återgå till den kyrkan, som kanske har blivit katolsk igen, då har ulvarna, såvida de icke gjort bot och bättring, uteslutits och fått sin begravningsplats utanför den kristna kyrkogården.

Stockholm/London
16 februari 2013

Thomas Jackson
Billericay, South Essex
ENGLAND

  1. Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar